Folkligt och festligt när årets cortègeprogram släpptes


Chalmers kårtidning Tofsen fanns på plats i Nordstan när årets cortègeprogram släpptes under festliga och folkliga former tidigare i dag.
”Runt lunch var det tätt på Nordstan bland kommittéernas och föreningarnas montrar. CCC:s traditionsenliga programsläpp, om än i ny skrud, var uppskattad bland göteborgarna”, rapporterar tidningens chefredaktör Fredrik Lövhall i en artikel på Tofsens hemsida.
Årets programsläpp kombinerades med en veritabel mässa där otaliga kårföreningar och kommittéer ställde ut. Även kårledningen och representanter för studentrekryteringen fanns på plats inför den stora ansökningsdagen 15 april.
Tofsens rapport vittnar om hög stämning och stort folkligt intresse i Nordstan för den underhållning, aktiviteter och kunskap som bjöds – med hoppborg, musik, familjefotografering, tävlingar och mycket annat.
”…Marskalksämbetet fanns på plats, de visade på Chalmeristernas aldrig falnande barnasinne genom att konkurrera ut barnen i hoppborg iklädda högtidsdräkter”, skriver Fredrik Lövhall.
Er trogne bloggare gick tyvärr miste om tillställningen i sista stund, och grämer sig nu gruvligt över detta. Första bästa programförsäljare i overall kan dock räkna med att bli antastad i veckan.
Och på tal om Tofsen:
Nye chefredaktör Fredrik Lövhall har inneburit en imponerande digital uppryckning – med ny pigg webb, ständig närvaro där det händer och intensiv aktivitet i sociala medier.
Papperstidningen är alltid läsvärd – ett rykande färskt nummer utkommer på måndag. Det är faktiskt ungefär samtidigt som årets första utgåva av Chalmers magasin landar i postlådorna hos 40 000 alumner.
Så fick vi det sagt också.

Skärmdump från tofsen.se

Läs hela artikeln om programsläppet >>>

Läs mer om Chalmerscortègen >>>

One comment

  1. Bodil Obrelius Hallberg/Chalmers studentrekrytering

    En eloge och ett stort tack till Chalmers Cortège Committé för ett bra arrangemang vid programsläppet av årets cortègeprogram i Nordstan i lördags!