Möt världens högsta och djupaste entreprenörAnnelie Pompe är världens högsta och djupaste entreprenör.

På ett enda andetag har hon fridykt till världsrekorddjupet 126 m och i mars 2011 blev hon den första svenska kvinna som har bestigit Mount Everest från nordsidan.
Den 13 oktober gästar hon ett frukostmöte som arrangeras av Chalmers, Göteborgs universitet och Connect Väst.
Titeln på Annelie Pompes föreläsning är ”Världens högsta och djupaste entreprenör”.
Trots sina till synes extrema äventyr handlar det inte om adrenalinkickar och dödsförakt utan snarare om en respekt för livet där varje stund räknas.
Annelie hävdar att det största äventyret sker inom oss själva.
Hon vet allt om motivation, mentala processer och om att nå målsättningar. När hon föreläser om ledarskap på hög nivå, att leda sig själv och grupper till toppen, väver hon samman historier från sina äventyr, sin inspirerande livsstil med filosofi och praktiska råd för att får mer energi och motivation till vardagslivet och arbetslivet.
När Annelie inte slår nya rekord är hon egenföretagare, coach och personlig tränare.
Möt en världsmästarinna och låt dig inspireras av hennes entreprenöriella resa och få inspiration till att genomföra dina egna äventyr.

Frukostmötet är ett samarrangemang mellan Göteborgs universitet, Chalmers Tekniska Högskola och CONNECT Väst i syfte att sammanföra näringsliv och akademi. ”Gothenburg for entrepreneurs” (G4E) är Göteborgs universitets och Chalmers gemensamma projekt för entreprenörsutbildning. Våra gästföreläsare är alumner från något av lärosätena eller har en bakgrund i vissa av utbildningarna.

FAKTA
Datum: Torsdag 13 oktober
Tid: 07.00-08.45 (frukost serveras 07.00-07.45)
Var: Konferenscentrum Wallenberg, Medicinaregatan 20 A
Pris: Kostnadsfritt. Obligatorisk anmälan!
Anmälan: www.connectvast.se/frukost 

Ta gärna med en kollega eller person som arbetar i eller med tillväxtföretag.