Klona dig själv i Chalmers monter på Kunskap & FramtidTitta noga på bilden här ovanför.
Titta en gång till.
Just det – visst är det er trogne bloggare som testar det senaste i Chalmers maffiga monter på utbildningsmässan Kunskap & Framtid på Svenska Mässan i Göteborg!
Du kan också klona dig själv – mässan är öppen även lördagen den 12 november, klockan 10-16.
Chalmers – med mässgeneralen Bodil Obrelius Hallberg och ett gott gäng engagerade teknologer i spetsen – finns som vanligt på plats på största utbildningsmässan Kunskap & Framtid, som pågår just nu på Svenska Mässan i Göteborg.
Er trogne bloggare passade på att ta pulsen på nyheterna i högskolans maffiga monter.
Resultatet ser ni här ovanför.

Turnerar med kalejdoskop
Chalmers reser nämligen runt med ett eget kalejdoskop där man med hjälp av teknik – framtagen av chalmeristerna Iman Habib och Gustav Josefsson på företaget Pluspole Adtech – kan ta en bild och experimentera ihop ett elegant kalejdoskopiskt fotografi.
Det är konst på hög teknologisk nivå. Kanske.
Och det är nästan som att klona sig själv. Minnesgoda bloggläsare kommer ihåg Michael Keatons 90-talsrulle ”Multiplicity”, där han spelar en hyperstressad familjefader som upptäcker att han helt enkelt kan göra en identisk kopia av sig själv.
Och en till.
Och en till.
Som får uträtta alla de där trista sysslorna medan han ägnar sig åt annat.
Riktigt så går det förstås inte till hos Chalmers i montern på Kunskap & Framtid – men att se sig själv i så många liknande upplagor väcker helt klart fantasin till liv.
De besökande ungdomarna inspireras förhoppningsvis att söka en utbildning på Chalmers.

Uppmärksammad programkatalog ställs ut
I högskolans monter kan man också ta sig en närmare titt på originalet till vårt uppmärksammade katalogomslag – i mikroskop! Och självklart hämta ett eget exemplar av den tryckta versionen av hela den färska programkatalogen – i skala 1 773:1.
Förutom detaljerad information om Chalmers utbildningar, får du möta chalmeristerna Karolina Adolfsson, Anders Gunnarsson, Emma Åkerlund, Dan-Eric Archer, Sandra Persson och Stefan Schleeh i högintressanta intervjuer.

Nästa vecka berättar vi mer om Chalmers tankar bakom montern och varför det är viktigt att synas på utbildningsmässorna runtom i Sverige.
Missa inte det!
Chalmers representeras på ett 50-tal mässor under de extremt intensiva kommande månaderna, en mäss-säsong som nu drar igång på allvar.

Läs mer om företaget bakom kalejdoskoptekniken, Pluspole Adtech >>>
pluspole.se/adtech

Läs mer om Kunskap & Framtid >>>
www.kunskapframtid.se

Läs om kalejdoskop på Wikipedia >>>
sv.wikipedia.org/wiki/Kalejdoskop

One comment

  1. Pingback: Mässmaraton för Chalmers studentrekryterare « Chalmers alumniblogg