Fira Valborg på Chalmers i fyra dagar!Chalmers, Chalmers Studentkår och Chalmersska Ingenjörsföreningen bjuder in till gemensam Valborgshelg den 27 till 30 april. 

Här bjuds på allt som hör till ett riktigt chalmeristiskt valborgsfirande – besök på cortègens byggplats, vårmöte, spex, utdelning av Gustaf Dalénmedaljen, rundvandringar och aktiviteter på både Campus Lindholmen och Campus Johanneberg, mösspåtagning, cortège och sist men inte minst kalas!
Lördagens aktiviteter är förbehållna medlemmar i Chalmersska Ingenjörsföreningen, men fredagens, söndagens och måndagens händelser är öppna och gratis för alla. Dock kan antalet platser vara begränsade, så passa på att anmäla dig redan i dag.

Här anmäler du dig
Anmälan till de olika aktiviteterna görs genom en länk som finns på www.avancez.se under rubriken ”Valborg på Chalmers”. Där finns också mer information om praktiska detaljer och eventuell kostnad.

Välkommen som medlem!
Har du en chalmersexamen är du varmt välkommen att direkt ansöka om medlemskap i Chalmersska Ingenjörsföreningen, och därefter boka in dig även på lördagens medlemsaktiviteter. Du blir medlem i föreningen genom att fylla i ett formulär och betala medlemsavgiften på www.avancez.se.

Anmäl dig senast 20 april
Det är obligatorisk föranmälan som gäller till de flesta aktiviteterna under valborgshelgen. Sista anmälningsdag är den 20 april.

Välkomna önskar Chalmers, Chalmers Studentkår och Chalmersska Ingenjörsföreningen!