Nya musikvideor med Anna von HausswolffChalmeristen och sångerskan Anna von Hausswolff är aktuell med två nya musikvideo från sitt senaste, kritikerhyllade album ”Ceremony” (Kning Disk).
Det är sångerna ”Deathbed” och ”Funeral for my Future Children” som fått visuell skrud – den sistnämnda i en liveupptagning regisserad av Mikel Cee Karlsson. Med sig på scenen har Anna von Hausswolff gitarristerna Daniel Ögren och Karl Vento, trumslagaren Christopher Cantillo och keyboardisten Filip Leyman.
Den åtta minuter och trettionio sekunder långa videon till ”Deathbed” är gjord av Maria von Hausswolff.

”Ceremony” släpptes i juni 2012 och blev den svenska platta som fick högst medelbetyg av kritikerna, enligt en sammanställning av årets bästa skivor på sajten kritiker.se.
Anna von Hausswolffs andra album hade medelbetyget 4.6 på en femgradig skala – och placerade sig i topp framför skivor med kreddiga artister som The Weekend, First Aid Kit, Tift Merritt, Frida Hyvönen och Iris DeMent.
I år har albumet släppts i Europa och USA och bland annat hyllats i The Sunday Times. Under sommaren turnerar Anna von Hausswolff på rockfestivaler i bland annat England, Holland, Tyskland, Frankrike och USA.
Från Chalmers har hon officiellt ett studieuppehåll. Det har sagts om henne att hon har en röst som välter höghus och hon jämförs ofta med Kate Bush.

Läs mer på Anna von Hausswolffs hemsida >>>
www.annavonhausswolff.com

Se hela listan över 2012 års bästa skivor >>>
www.kritiker.se/skivor/arets-basta-skivor/?ar=2012

Läs fler blogginlägg om Anna von Hausswolff >>>
chalmeristbloggen.wordpress.com/?s=anna+von+hausswolff

Funeral for my Future Children >>>