Brusbergs förändringsresa ämne för frukostmöteChalmeristen Michael Brusberg, vd på Jeppesen Systems AB, gästar ett frukostmöte på Chalmers den 23 oktober.

Han kommer att tala under rubriken ”Från Carmen till Boeing – en förändringsresa på molnfri höjd, eller?”.

Få förändringar inom näringslivet är så utmanande som när ett entreprenörsdrivet och medarbetarägt nischbolag, med en världsledande produkt, köps upp av en världsomspännande gigant. Att hantera de utmaningar som finns med krockar i företagskulturer, i styrning, i kundrelationer och samtidigt ta tillvara möjligheterna i att bli en ännu starkare spelare på marknaden, blir nyckeln till framgång.

Michael Brusberg berättar om resan som dåvarande Carmen Systems, numera Jeppesen Systems, har gjort från att vara det entreprenörsdrivna företaget till att bli en del av en av världens största koncern, Boeing.
Han bjuder på sina erfarenheter från denna förändring och reflekterar även över vilka framgångsfaktorerna är i deras fortsatta utvecklingsarbete.

Michael Brusberg är alumn vid Chalmers såväl som Handels på GU. Företagets start har även en spännande koppling till Chalmers, vilken får ni höra om när ni kommer och lyssnar.

På mingeltiden under själva frukosten har du som är arbetsgivare och behöver rekrytera till jobb, examensarbete eller praktikplats möjlighet att träffa intresserade alumner och studenter. Det är en chans för alla parter att använda tiden till att hitta rätt jobb, en ny kollega eller enbart byta erfarenheter och få nya kontakter.

Michael Brusberg: Från Carmen till Boeing – en förändringsresa på molnfri höjd, eller?
Datum: 23 oktober 2014
Tid: 07.00-08.45 (Frukost serveras 07.00-07.45)
Plats: Palmstedtsalen, Chalmersplatsen 1 (campus Johanneberg)

Anmäl dig här >>>